LEX ARCHITECTEN BNA LEX VAN DEUDEKOMBUREAUCONTACTNIEUWSPROJECTEN
0914_gevel01.jpg



Na een bouwperiode van net iets langer dan
4 maanden is in december 2010 de door ons
ontworpen gastenvleugel met zwembad
gereedgekomen. Pas nu de zon gaat schijnen
en het groen in volle glorie opkomt (en
natuurlijk na de eerste zwempartijen) valt
alles op zijn plaats en blijkt dat de extra
vleugel aan het huis ook echt werkt zoals
gedacht.
Beschutte, windluwe, terrassen die wel (of
juist niet) onder de ver overstekende
luifel doorsteken bieden ruimte om heerlijk
ongestoord en onbespied van de omringende
natuur en buitenlucht te
genieten
Hierboven alvast een eerste foto die toont
hoe bescheiden het gebouw zich in de
duinomgeving voegt en hoe prachtig de
looplijnen en de terrassen het golvende
terrein volgen.