LEX ARCHITECTEN BNA LEX VAN DEUDEKOMBUREAUCONTACTNIEUWSPROJECTEN
1012
INTERIEUR ADVOCATENKANTOOR DVDW


Voor advocatenkantoor DVDW hebben wij voor
de vestiging in Den Haag een plan gemaakt
voor de revitalisatie van het interieur van
de bovenste etage van het statige pand.

Deze zolder onder de kap die nu door zijn
incourante maat en het tekort aan daglicht
niet of veel te weinig wordt gebruikt is
met een aantal trefzekere ingrepen
omgevormd tot een kantoorverdieping met
als eyecatcher de nieuwe bibliotheek
alsmede vijf volwaardige werkplekken en een
kleine pantry.
De bibliotheek sluit met zijn
verdiepingshoge glazen wand aan bij de
bestaande bedrijfsvormgeving en voegt daar
ook een extra laag aan toe door de
ingebouwde kastenwanden.
In deze ruimte kunnen tevens in-house
opleidingen worden gegeven. Er kan met
grote groepen worden vergaderd en, niet
onbelangrijk, de bibliotheek biedt ook de
ruimte voor informele momenten (borrels,
feestjes).