LEX ARCHITECTEN BNA LEX VAN DEUDEKOMBUREAUCONTACTNIEUWSPROJECTEN
1214_haardpartij.jpg
In een bovenwoning te Hillegersberg hebben
wij een modernisering van het interieur
ontworpen.
Deze bestaat hoofdzakelijk uit een aantal
grote elementen zoals een nieuwe keuken,
badkamer en haardpartij.
Ook hebben wij op kleinere onderdelen
geadviseerd zoals meubelen, verlichting en
details die nét het verschil maken.

TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
ROTTERDAM - HILLEGERSBERG

STARTDATUM
12 OKTOBER 2012

OPLEVERING
10 MAART 2013

1506_ouderslaapkamer.jpg
In een prachtig huis aan de Stationssingel
in Rotterdam hebben wij met een aantal
gerichte ingrepen het interieur
gemoderniseerd en op verschillende plaatsen
meubels ontworpen ter verhoging van het
woongenot.

TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
ROTTERDAM

STARTDATUM
21 APRIL 2015

OPLEVERING
07 FEBRUARI 2016

1421_interieurbeeld.jpg
Een nieuw, terughoudend, interieur met
frisse accenten conform de reeds bestaande
huisstijl.
Dat werd gevraagd en dat hebben we bedacht.

TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
CAPELLE AAN DEN IJSSEL

IN OPDRACHT VAN
SOLTEGRO

STARTDATUM
13 NOVEMBER 2014

OPLEVERING
12 JULI 2015

1018_erker_interieur.jpg
Van de familie Uitermark hebben we de vraag
gekregen om hoekwoning uit de dertiger
jaren te revitaliseren.
We hebben dit gedaan met slechts relatief
kleine ingrepen.
Aan de zijgevel hebben we een bescheiden
erker in de stijl van de woning aangebouwd.

We hebben de bestaande tussenwand
doorgebroken om middels een schiereiland
een half-open keuken te creëren.

Hierdoor is de begane grond veel
ruimtelijker en licht geworden.
lees verder...
TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
BADHOEVEDORP

IN OPDRACHT VAN
FAMILIE UITERMARK

STARTDATUM
10 JANUARI 2014

Voor advocatenkantoor DVDW hebben wij voor
de vestiging in Den Haag een plan gemaakt
voor de revitalisatie van het interieur van
de bovenste etage van het statige pand.

Deze zolder onder de kap die nu door zijn
incourante maat en het tekort aan daglicht
niet of veel te weinig wordt gebruikt is
met een aantal trefzekere ingrepen
omgevormd tot een kantoorverdieping met
als eyecatcher de nieuwe bibliotheek
alsmede vijf volwaardige werkplekken en een
kleine pantry.
De bibliotheek sluit met zijn
lees verder...
TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
DEN HAAG

IN OPDRACHT VAN
DVDW

STARTDATUM
18 JANUARI 2011

0631_interieur.jpg
De uitbreiding van de familie van der Lee
is ons tweede project in De Hof van Azuur
te Delft (zie projekt 0326).
De eerste uitbreiding sloot aan bij de
moderne uitstraling en materialisering van
de bestaande woning. Voor deze aanbouw
hebben wij gekozen voor een handgevormde
grijs-bruine steen gecombineerd met een
brede zinken dakrand, kortom robuuste
materialen en detaillering.
Binnen is de hoge woonkamer, die voorheen
nogal galmde, verrijkt met een intieme
zithoek die middels de grote, geheel te
openen dubbele terrasdeuren, een directe
lees verder...
TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
DELFT

IN OPDRACHT VAN
FAMILIE VAN DER LEE

0519_voorstel_plafond.gif
 
TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
ROTTERDAM

IN OPDRACHT VAN
UTC

STARTDATUM
01 AUGUSTUS 2005

0510_presentatievel.gif
 
TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
ROTTERDAM

IN OPDRACHT VAN
VAN DER WERF

STARTDATUM
04 FEBRUARI 2005

9801_ronde_modulen.jpg
 
TYPE
INTERIEUR

LOKATIE
HILVERSUM