LEX ARCHITECTEN BNA LEX VAN DEUDEKOMBUREAUCONTACTNIEUWSPROJECTEN
1607_interieur_doorkijk.jpg



De Braziliaanse opdrachtgevers hebben voor
Rotterdam gekozen om te gaan wonen en hun
kinderen op te voeden.
Het aanbod van geschikte huizen was echter
beperkt.
De plattegronden vonden zij te klein en de
mogelijkheden om voor langere tijd familie
aan huis onder te brengen ontbraken veelal.

Een ding stond wel vast: het groene
Hillegersberg, met z'n diepe tuinen, moest
de basis vormen.
De woning aan de Breedveldsingel voldeed
bijna aan alle wensen en eisen.
Wij hebben voor hen de geschakelde garage
door middel van een muurdoorbraak intern
aan het woonhuis verbonden en zodoende een
zeer lichte annex gecreŽerd waarin
gespeeld, gestudeerd en gelogeerd kan
worden.
Bovendien hebben wij aan de achtergevel
(die in de loop der jaren door diverse
verbouwingen 'rafelig'en dichtgetimmerd was
geworden) een uitbreiding en verbouwing
gerealiseerd waardoor de woning eigentijds,
modern en licht is geworden.

FASE: GEREED

 
 
TYPE
UITBREIDING

LOKATIE
ROTTERDAM - HILLEGERSBERG

STARTDATUM
14 SEPTEMBER 2016

OPLEVERING
01 MEI 2017